Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SQUASH & PADEL APELDOORN CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

mei 31 - juni 1

€5

Vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni worden de clubkampioenschappen gehouden bij Squash & Padel Apeldoorn. Het toernooi om het op te nemen tegen je squash en/of padel maatjes.

Er wordt zowel bij de squash als padel gespeeld in verschillende categorieën. Op deze manier kan iedereen spelen op zijn/haar eigen niveau om de wedstrijden zo spannend mogelijk te maken. Het is toegestaan om je voor maximaal 2 verschillende onderdelen op te geven. Dit mag 2 verschillende padel onderdelen zijn, maar ook een combinatie van squash en padel.

Per onderdeel zijn de kosten €5,- per persoon. Speel jij padel samen met een niet-lid, dan betaald het niet-lid €10,- per onderdeel. Het is niet toegestaan om een koppel te vormen dat bestaat uit 2 niet-leden.

De clubkampioenschappen worden gehouden op vrijdag vanaf 18:30 uur tot ongeveer 23:00 uur. Op zaterdag wordt er gespeeld van 09:00 uur tot 17:00/18:00 uur. Houdt er rekening mee dat je zaterdag de gehele dag beschikbaar moet zijn. Ben je vrijdag avond helaas niet beschikbaar, kan dit aangegeven worden in het aanmeld formulier, houdt er rekening mee dat je zaterdag dan een volle planning kan hebben.

Vanaf 18:00 zal de afsluitende BBQ beginnen waar iedereen natuurlijk meer dan welkom is. De kosten voor de BBQ zijn €12,50 per persoon.

De verschillende onderdelen zijn:

Squash:

  • Mannenenkel A (1 – 4 ) 
  • Vrouwenenkel A (1 – 4)
  • Mannenenkel B (5 – 8 ) 
  • Vrouwenenkel B (5 – 8) 

Padel: 

  • Damesdubbel A
  • Herendubbel A (gevorderd)
  • Herendubbel B (beginners/licht gevorderd)
  • Mixdubbel A 

Geef je op voor de clubkampioenschappen via onderstaand formulier en hopelijk zien we jouw verschijnen bij de clubkampioenschappen! Natuurlijk gaan de winnaars niet naar huis zonder prijzen. Let op, elke deelnemer dient zich individueel op te geven voor de clubkampioenschappen. Inschrijving sluit uiterlijk 17 mei 2024!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voor welke onderdelen wil jij je opgeven?
Maximaal 2 verschillende onderdelen toegestaan! Kosten €5,- per onderdeel (niet-lid €10,-)
Naam partner padel dubbel
Je partner dient zich ook zelf in te schrijven! Indien je nog geen partner hebt gevonden, vul dan Partner (voornaam) Wanted (Achternaam) in.
Naam partner padel mixdubbel
Je partner dient zich ook zelf in te schrijven! Indien je nog geen partner hebt gevonden, vul dan Partner (voornaam) Wanted (Achternaam) in.
Beschikbaarheid
Zaterdag moet je de hele dag beschikbaar zijn! Anders is het niet mogelijk om deel te nemen.
Wil je deelnemen aan de BBQ?
De BBQ zal zaterdag na afloop van het toernooi plaatsvinden (+/- 18:00 uur). Indien je meer mensen wil meenemen voor de BBQ, geef dit dan aan bij het volgende opmerkingen vak. Let op, iedereen dient €12,50 te betalen voor de BBQ.
Kosten €12,50 per persoon

 

Gegevens

Begin:
mei 31
Einde:
juni 1
Kosten:
€5
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Squash & Padel Apeldoorn
Schoonbroeksweg 1
Apeldoorn, 7323 AN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0643000955