Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Voetballers Padel Toernooi Apeldoorn

juli 6 @ 11:00 - 17:00

€15

Beste voetballers (en toekomstige padellers),

Na het grote succes van vorig jaar, staat ook dit jaar het voetballers padel toernooi van Squash & Padel Apeldoorn op de planning. Een dag vol met padel voor alle niveau’s, heel veel gezelligheid en natuurlijk bier! ????

Het toernooi zal op zaterdag 6 juli 2024 plaatsvinden vanaf 11:00 uur tot ongeveer 17:00 uur. Met de toernooiopzet wordt ervoor gezorgd dat iedereen de hele dag partijen speelt. Er zal op 4 buiten banen gespeeld worden ☀️☀️☀️.

Je schrijft je in als team van 2 via het onderstaande formulier. Let op! Vol = Vol en de inschrijving sluit donderdag 27 juni 23:59 uur. Tot deze deadline heb je de mogelijkheid om je uit te schrijven. Mocht je onverwachts na deze datum toch niet kunnen, dienen de kosten als nog betaald te worden i.v.m. de organisatie. De kosten voor deelname voor het toernooi zijn €15,- per persoon en dienen voorafgaand via een betaalverzoek (mail/app) betaald te worden.

Mocht je nog even willen oefenen voor het toernooi, meld je dan hier aan voor de beginners clinic van 8 juni of boek bovenaan de website een eigen baantje om nog even te trainen!

Let op! Vul onderstaande gegevens correct in voor voor jouw team (van 2). Eerder is je inschrijving niet compleet (bijvoorbeeld missend e-mailadres).

Mochten er nog vragen zijn, twijfel niet om contact op te nemen met de organisatie door te mailen naar squashpadelapeldoorn@gmail.com of stuur een appje (06 27335669).

Hopelijk tot zaterdag 6 juli!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
We zullen je telefoon nummer alleen gebruiken voor dringende zaken indien nodig!
Hebben jullie bijvoorbeeld nog nooit gepaddeld, een aantal keer of standaard een aantal keer per week? Zo kunnen we hier rekening mee houden met de indeling van het toernooi.
We gaan akkoord met de toernooi kosten van €15,- per persoon en zullen deze voorafgaand van het toernooi (uiterlijk 1 juli) betalen.
Indien er niet voor 27 juni is uitgeschreven! Je zult een betaalverzoek via de mail/app ontvangen na 27 juni.

Gegevens

Datum:
juli 6
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€15

Locatie

Squash & Padel Apeldoorn
Schoonbroeksweg 1
Apeldoorn, 7323 AN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0643000955